Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta accepteras ditt samtycke. Learn more

98.2m FM

Iamamiwhoami kin

opinion

Projektet följs sedan av en stor internationell onlinepublik via Youtube och har över 40 miljoner visningar Iamamiwhoami kin 2 ]. Musiken från iamamiwhoami har även släppts i albumformat. Projektet har vunnit ett flertal utmärkelser för sin innovation och sina verk.

Bland annat nämndes Karin Dreijer Anderssonfrån svenska gruppen the Knife som en trolig kandidat, och internationella artister som Christina Aguilera. Mellan december och december släppte iamamiwhoami totalt fem audiovisuella installationer. De allra första korta film- och musikstyckena släpptes i 6 delar från 4 december till mars De korta klippen "Iamamiwhoami kin" fram till släppet av den första låten med titeln "b" i marssom bildade den första delen av serien "bounty".

De släpptes på iamamiwhoamis Youtube-kanal som en följetong en gång i "Iamamiwhoami kin" mellan mars och augusti där varje del kopplas samman. Den är 1 timme och 4 minuter lång och sändes första gången den 16 november kl Innan sändningen annonserade projektet ut att en volontär söktes och de gav instruktioner till sina följare att enas om en representant för dem, som skulle agera under eget ansvar.

Konserten började med att "ShootUpTheStation" filmade sig själv när han hämtades på ett hotellrum och kördes ut i skogen där konserten ägde rum. Konsertfilmen använde den vita Volvo som tidigare figurerat i projektets videos. I den invändigt inplastade bilens bagagerum och front syntes instrument och musikutrustning och två Iamamiwhoami kin i svarta rånarluvor som spelade på instrumenten inne i bilen.

Bilen körde ut på ett fält och möttes av ett antal människor i svarta luvor och Iamamiwhoami kin ansikten. Konserten leder fram till att ShootUpTheStation begravdes i en kista av papp och fördes till ett tempel byggt av kartong som sedan eldades upp.

Jonna Lee, iförd svart slöja, begravde sedan hans aska och sjöng en avskedssymfoni spelad på orgel. Låten kallades "the Riddle" av fansen fram till att det visade sig vara en tidig version av låten "shadowshow" som sedan släpptes som studioversion på albumet "BLUE" I november gjorde iamamiwhoami sin första intervju i amerikanska Iamamiwhoami kin Magazines "the Secret Issue" med foton som attribueras som självporträtt tagna av projektet.

Skivan är ett musikaliskt album och en 45 minuter lång film och släpptes som enhet den 11 juni [ 1 ] på To whom it may concern. De enskilda låtarna med tillhörande videor släpptes i en följetong med nio delar från februari till juni med två veckors mellanrum på iamamiwhoamis Youtube-kanal. Den 10 november släpptes iamamiwhoami's femte audiovisuella produktion, av musikvärlden Iamamiwhoami kin som deras tredje album. Albumet är Iamamiwhoami kin musikaliskt album och en film på 1 timme och 27 minuter som släpptes som enhet på To whom it may concern.

De enskilda låtarna med tillhörande videor släpptes i en tio delars följetong med första delen "Fountain" som start. Delarna släpptes mellan januari och december Konserten visualiserade ett samlag mellan iamamiwhoami och publiken.

Konsertens handling var en fortsättning på slutet av Iamamiwhoami kin "bounty" och var enligt uttalande från Jonna Lee i media "ett nära fysiskt möte med publiken" [ 12 ] som lade Iamamiwhoami kin för albumet "kin", som följde året efter. På scenen visades en gigantisk svart kub som representerar kuben i "kin". Jonna Lee ackompanjerades av fem vitklädda personer.

Dagens Nyheter

Skivbolaget To whom it may concern. Bolaget producerar, tillverkar och släpper till största del audiovisuellt material av iamamiwhoami och Barbelle.

Logga in på Dagens Nyheter

Bolaget representerar också regissörskollektivet WAVE. Denna gången i kategorin "Best Web Born Artist". Hämtad från " https: Svenska electronicamusiker Svenska sångare Musikvideoregissörer.

Alla artiklar som behöver källor Alla artiklar som behöver Iamamiwhoami kin källor Artiklar som behöver enstaka källor Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. På andra projekt Commons. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens.

Sidan redigerades senast den 17 december kl. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. To whom it Iamamiwhoami kin concern.

Jonna Lee artist, låtskrivare, producent, regissör Claes Björklund låtskrivare, producent. Ett sprakande ljud i bakgrunden, en enkel synthslinga, och så en stämma som skär genom märg och ben. Inledande Sever är en lika vacker. Jonna Lee startade sedan det audiovisuella projektet iamamiwhoami år. / web//ellen-otto.info Iamamiwhoami kin ”Kin”. Publicerad Iamamiwhoami (Jonna Lee). Foto: Anette Nantell. Detta är en låst artikel.

Logga in som prenumerant för att.

Recension: Iamamiwhoami – Kin. Jag...

MORE: Nytt kinarykte kring volvo

DU ÄR HÄR:
Nyhetsflöde

Jumbojet landade med militareskort

碧威為專業的刀具,銑刀,鎢鋼,切削刀具製造商,致力於製造優秀的產品,在客製化刀具方面的經驗十分豐富,並擅於幫助客戶解決各式各樣之刀具切削面臨之問題,對各種材質之刀具和切削刀具都非常瞭解透徹。
2140 shares