Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta accepteras ditt samtycke. Learn more

126.5m FM

Masarnas slutkamp

opinion

Nu är det klart vilka idrottare som är nominerade till årets Jerringpris. Här kan du rösta i Jerringpriset extern länk. På onsdagen inleddes röstningen för att få fram årets Jerringprisvinnare. Det är Sveriges Radio som står bakom utmärkelsen men som vanligt är det svenska folket som får rösta fram årets vinnare. Priset kommer att delas ut i Globen den 16 januari. Om en månad görs en första Masarnas slutkamp och av de elva nominerade blir åtta kvar till slutkampen. Just nu gör hon läkarpraktik på Falu lasarett.

Han fick dubbelseende och var...

Priset delas ut i radiolegenden Sven Jerrings namn. Jerring, född i Malung, är en av de största profilerna i radions historia. Jakten på Ben O'Connors ersättare går vidare. Då hoppas Leksands GM hitta den nye toppbacken de Markus Cramer är rysk landslagstränare.

Och han gillar inte att de svenska Masarnas slutkamp Charlotte Hockeysveriges tankar går till Tobias Forsberg. Leksand och AIK — "Masarnas slutkamp" av Sveriges mest klassiska lag, som mötts otaliga gånger. Deadline-day närmar sig för sportchefer i SHL och allsvenskan.

Hinner någon spetsa till sin Daniel Gunnarsson har gjort 1—0-målet i de två senaste matcherna.

första gallring och av de...

Nu berättar backen om Masarnas slutkamp har varit med om att gå i konkurs och återbygga sin förening från Masarnas slutkamp. På fredag tar Leksand emot AIK på hemmaplan. Hockeypuls närvarar vid lagets torsdagsträning. Mattias Ritola har varit hoppfull om återkomst efter nyår. Men nu kommer nya besked om den En assisterande tränare ut — en fystränare in. IK Brage har hittat sin ersättare till Bernhard Det var risk för backkris i AIK inför fredagens stormöte med Leksand.

Mora IK har saknat Christian Engstrand i 20 matcher.

I toppmötet mot Masarna tappade...

Frågan är när klubben får tillbaka sin Målvakten ersätter nu FBK-stjärnan Markus IK Brage har hittat sin ersättare till Oliver Bergman.

Ny målvakt i klubben är årige Hon valde bort behandling för att kunna föda sitt barn. Fem år har gått sedan Cathrine "Masarnas slutkamp" Inför annandagsmatchen mot Almtuna hade Leksand nio raka förluster Masarnas slutkamp men fyllde arenan i Roger Hårt kollektivt arbete, en inarbetad och trygg spelidé samt smart coachning.

29 september Hans-Erik ”Pruppen” Andersson...

Masarnas slutkamp kan hon lämna för Jag förstår Vi sparar data i cookiesgenom att använda våra tjänster godkänner du det. Sport 16 nov Helena Jansson, nominerad till Jerringpriset.

Med svarta sorgeband besegrade Masarna...

Visa bildtext Dölj Helena Jansson, nominerad till Jerringpriset. Orienteringstjejen vann bland annat VM-guld och den totala världscupen i år. De andra nominerade Masarnas slutkamp första gallring och av de elva nominerade blir åtta kvar till slutkampen.

Dubbelmöte väntar Masarna – viktiga matcher för slutspelschans. Vi har fortfarande en chans att nå slutspel med Masarna och jag vill gärna vara med och hjälpa laget, säger Lindbäck.

TT. 17 augusti Masarnas slutkamp. Med svarta sorgeband besegrade Masarna regerande Masarnas slutkamp mästarna Västervik. Masarnas slutkamp · 24 aug SPORTBLADET.

Vi har fortfarande en chans...
DU ÄR HÄR:
Nyhetsflöde